Pazartesi, Ekim 15, 2007

Bayram Kurabiyeleri

Kurabiyeler ablamın bayram hazırlıklarından.
Ağızda dağılan harika kurabiyeler olmuşlardı ve yerken " eh kimin kardeşi yaptı" diyerek kendime de pay çıkarmayı unutmadım. Abla kardeş arasında bu kadar ukalalık olsun artık değil mi? :) Yoksa hiç bir zaman iddiam olmamıştır. Hani "içine sevgimi kattım" diye bir söz vardır. İlk etapda komik geliyor bu duyum insanlara ama işin aslı gerçekten de bu bana göre. Öğün geçiştirmek dışında , yiyenlere birazcık mutluluk vermekse amaç severek, özenerek yapmalı.

Kurabiyelerin tariflerini en kısa sürede yazacağım. Henüz ben de bilmiyorum.

Geride güzel bir bayram bırakmışsınızdır umarım.
Sevgilerimle.

14 yorum:

yaban mersini dedi ki...

sevgi her işte oldugu gibi yemek pişirirken de anahtar sözcük bence,en güzel yemekler hep en sevilenlere pişirilir,o yüzden annelerin yemekleri hep en güzeldir,ya da ablaların..harika görünüyor kurabiylerin..hatırlıyorum da yine bir bayramda kurabiyelerle başlamıştı dostlugumuz..ne güzel bir başlangıc..kurabiye tadındaki dostlukların devamını diliyorum..bizimkinin de..selmlar..

Adsız dedi ki...

Özellikle ortadaki (tuzlu sanırım) çok çekici duruyor. Ben de ağızda dağılan kurabiyeleri severim ama bayramda gittiğim yerlerin bazılarında sadece tadına bakarak geçiştirdim. Zira hepsi üst üste gelince pek iyi olmuyor :)

Buarada gmailime hala giremiyorum :(

Yaren dedi ki...

Kurabiyeler harika dogrusu.Sevgi katilan hersey elbette farkli olur ,zaten bu bilim olarakta kanitlanmis sanirim.En güzel baharattir sevgi.Ablaninda seninde ellerine yüregine saglik.

yemek dedi ki...

Canım benim, gülerek okudum yazını.:))
Benim eşim bir adım ileriye gider ve annesine de onun yemeklerinden daha güzel yemek yaptığımı söyler.(Tabi ki asla onaylamadığım bir tavır.) Sağolsun kayınvalidem ince ruhlu bir insandır ve kızmak yerine "Haklısın oğlum her yemeği güzel yapar maşallah" der.
Kurabiyelerin tarifini bekliyorum, görüntüleri iştah açıcı.
Sevgiler...

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

rabia'cım çok hoşsun vallahi gülmeden edemedim yazdıklarını okurken.ama ne yalan söyleyeyim durum bizdede aynen böyle.benim 10 yaşında bir oğlum var cnm babasına kalmadan o yapar yorumları:)yemek konusunda bizden geri değildir.helede özenerek yapınca güzel sözler duymak çok hoş.
cnm ablanın kurabiyeleri çok güzel olmuşee kimin ablası :)ellerine sağlık.

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Rabia'cigim,
Ellerinize saglik, ne kadr guzel gorunuyor her biri, sizlere de afiyet olsun, sevgiler.

Tarifleri bekliyoruz:)

Adsız dedi ki...

merhaba Rabia. meyvesepeti.blogcu.comramın kutlu olsun. Ben bu bayram Antep kahkesi yedim :) Amcamlar bizdelerdi. Sağolsunlar gelirken kahke getirmişler... Senin de kurabiyelerin süper görünüyor.
meyvesepeti.blogcu.com

ayseyaman dedi ki...

Rabiacim hosgeldin
uzun bir ara verdin, sen bizi bizde seni özledik, ne güzel tarifler veriyor yazıyor paylaşıyorsun nedir blog kapatmayı düsündüren anlamıyorum, umarım saglık vb. sorunlar yoktur..
Gelecek ay kaynana catlatan tarifler etkinliği var, seni oraya davet ediyorum bu yazından anladıgım kadarı ile sen zaten catlatıyorsun...:))
Gecmis bayramini bende gecte olsa kutlamak istedim..saglikli mutlu nice seker bayramlar
sevgilerle

NiNo dedi ki...

ayyy ne guzeller bole icim gecti ellerine saglik canim

Saliha dedi ki...

canım hepsını teker teker ınceledım ınankı canım cekmıskurabıye demekki....ablanın ellerıne saglık..

Aylin Ünlü dedi ki...

Gerçekten bu sayfan mükemmel görünüyor,kurabiyelerinize bayıldım ama dut kremalı pastanız ayrı bir görselliğe sahip,insanın ekrandan içeri giresi geliyor:)Ellerinize sağlık..

Adsız dedi ki...

Merhaba,kurabiyelerin hepsi de sahane olmuslar,ellerinize saglik.

Özlem dedi ki...

Sevgili Rabia,

Kurabiyeler çok lezzetli gözüküyor. Tarifleri bekliyoruz:)
Sevgiler

NiNo dedi ki...

tarifi bekliyoooooooooooooooz :D ne zaman gelceeeeeeeeeek :D